DOSTAVA

Ob nakupu vašega novega aparata, lahko koristite tudi, da vam vaš stari aparat odpeljemo. Cena odvoza je 12,20 eur z ddv.

Podrobnejši pogoji o dostavi:

  • Odstranite morebitne ovire, ki bi lahko pri prenašanju aparatov ovirale pot do vašega stanovanja. Za vhodnimi vrati stanovanja pripravite in ustrezno zaščitite prostor, kjer je možno odložiti aparate. Zaradi spleta nesrečnih okoliščin se pri vnosu težkih in velikih artiklov navkljub skrbnemu vnosu lahko pripeti tudi kakšna neljuba poškodba, za katero pa ne moremo odgovarjati. Na vašo željo lahko aparat pustimo tudi pred vhodnimi vrati stanovanja, za vnos v stanovanje pa poskrbite sami.
  • Za dostavo na dom se po 42. členu Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/98, 25/98, 51/04, 126/07) šteje dostava v stanovanje. Izjemoma lahko na željo kupca opravimo tudi premik aparata znotraj stanovanja, pri čemer pa ne odgovarjamo za morebitne poškodbe, ki bi pri tem lahko nastale. Poskrbite, da bodo v stanovanju odstranjene vse ovire in primerno zaščiteni občutljivi deli, ki bi se pri premiku aparata utegnili poškodovati.

V primeru naše dostave vam nudimo tudi možnost montaž, le-ta pa je plačljiva.

Podrobnejši pogoji o odvozu:

Prodajalcu sporočite, da želite odvoz starega aparata. Stari aparat mora biti pripravljen na odvoz (odklop in izpust vode iz aparata, odklop plinske in električne napeljave, odstranitev ledu iz aparata,…)


OSEBNI PREVZEM

Blago prevzamete pri nas na sedežu podjetja:
Tržaška cesta 14a, 1370 Logatec.

PLAČILO

Z gotovino ob prevzemu blaga ali po predračunu.

Rok dobave

2-3 dni glede na blago na zalogi. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Odpiralni čas trgovine in sprejemne pisarne:

Ponedeljek – Petek: 08:00 – 17:00
Sobota, nedelja in prazniki: ZAPRTO