Podjetje MENARD RA je leta 1978 ustanovil direktor Berto Menard. Osnovna dejavnost podjetja je bila servisiranje bele tehnike in hladilnih sistemov.

Podjetje se je neprestano razvijalo in širilo svojo dejavnost. Gospod Berto je podjetje predal svojim trem sinovom, ki ga uspešno vodijo še danes. S svojim znanjem in drznimi mladostnimi idejami so pripomogli k rasti in kakovostnim izdelkom lastne izdelave, ki se brez kančka sramežljivosti lahko kosajo s konkurenčnimi izdelki drugih priznanih blagovnih znamk.

Štiri desetletja dokazujejo našo pravilno usmeritev. Na posel gledamo dolgoročno. Postali smo podjetje, ki z znanjem in kakovostjo uspešno konkurira na trgu in je sposobno zadostiti zahtevam še tako zahtevnih strank.

Pred nami je nov izziv. Še naprej uresničevati vizijo, ki jo je pred tremi desetletji zastavil ustanovitelj v popolnoma novih okoliščinah. Odnose s poslovnimi partnerji bomo še naprej gradili na trdnih temeljih, postavljenih v preteklosti. Naša vizija je v nadgradnji preteklih izkušenj in pridobivanju novih znanj, kar bo omogočila, da naše obstoječe stranke ohranimo zadovoljne, naše bodoče stranke pa ponosne na odločitev, da sodelujejo z nami.
Vrste dejavnosti in opis

Obrt se je v treh desetletjih razširila na trgovino, servis in montažo bele tehnike, hladilnih sistemov, toplotnih črpalk in klima naprav znanih proizvajalcev: Gorenje, Candy, Bosch, Hoover, Beko, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Daikin.

V širok spekter dejavnosti se je vključila tudi lastna PROIZVODNJA TOPLOTNIH ČRPALK, hladilno zamrzovalnih komor, kondenzacijskih sušilnic za les in zorilnic mesa.

Osnovne informacije o podjetju Menard RA:

Dolgo ime PRS: MENARD RA, trgovina, servis, proizvodnja in montaža hladilne in
bele tehnike, d.o.o.
Kratko ime PRS: MENARD RA, d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 14A
Naselje: Logatec
Pošta: 1370 Logatec
Matična št.: 3871592000
Davč.št.: SI92836496
TRR: SI56 0202 5025 9282 753 (NLB d.d.)
TRR: SI56 1010 0005 3200 518 (Banka Koper)