V našem razstavnem salonu v Logatcu na Tržaški cesti 14/A vam nudimo pester izbor bele tehnike, kuhinjskih korit, nap, zabavne elektronike, male gospodinjske aparate svetovno priznanih proizvajalcev kot so: MIELE, ASKO, BOSCH, GORENJE, ELECTROLUX,  CANDY, HOOVER, BEKO, ELICA, ALVEUS, BLANCO, FRANKE,VORWERK, SAMSUNG, PHILIPS, LG, itd… ter vse rezervne dele za vaše gospodinjske aparate.

Skrbimo, da sledimo potrebam uporabnikov in da razstavljamo skrbno izbrane aparate, ki vam olajšujejo vsakodnevno gospodinjsko delo. Izbrani aparat vam predstavimo na najbolj preprost način, da lahko maksimalno izkoristite njegove zmogljivosti.

Dolgoletna tradicija, korekten odnos s strankami, kakovostno opravljanje storitev in odgovornost za vsakega posameznika so naše vrline za katere se dnevno trudimo, da ohranjamo kvaliteten nivo poslovanja. Na področju bele tehnike se redno izobražujemo preko potnikov posameznega dobavitelja in na seminarjih, ki jih organizirajo le-ti.

Številne vrste gospodinjskih aparatov morajo biti opremljene z obvezno energijsko nalepko, ki aparat uvršča v določen razred energijske učinkovitosti in vsebuje podatke o rabi elektrike, vode, ravni hrupa pri obratovanju in podobno.